Nüüd selgitas Elon Musk Twitteris, miks nii juhtus. Tema sõnul oli probleemi tuumaks see, kuidas nad kogu demonstratsiooni üles ehitanud olid. Esmalt peksti auto külge haamriga ning seejärel visati teraskuul vastu küljeklaasi, et demonstreerida sõidumasina tugevust.

Haamrilöögid tekitasid aga nähtamatu mõra klaasi alumises osas, mis tõigi kaasa selle purunemise. "Oleks pidanud esmalt demonstreerima teraspalli ja klaasi ning seejärel ust haamriga taguma. Ehk järgmisel korral," kirjutas Musk Twitteris.

Nii sotsiaalmeedias kui ka mujal on aga viidatud, et tegemist ei pruukinudki olla ootamatu vahejuhtumiga, vaid see oli üritusesse sisse kirjutatud, et rohkem tähelepanu pälvida. Tähelepanu ebatavalise disainikeelega masin igatahes sai - hetkel on seda tellitud üle 200 000 ning selle omapärane väljanägemine on nii mitmeski meediumis kõvasti arutluse all olnud.

Musk on igatahes purunenud klaasiga kaasnevat kahju sotsiaalmeedias hoolsalt lappimas ning terve nädalavahetuse jooksul on ta üles laadinud erinevat sisu, mille eesmärgiks on tõestada, et klaas tõesti peab katses kasutatud teraskuuliga kokkupõrkele vastu. "Tundub, et meil on veel enne tootmisesse minekut vaja veidi parandusi teha," naeris Tesla omanik Twitteris.