Akud on koondatud niikuinii autodel võimalikul maalähedastesse paikadesse, et raske paneeli mass sõiduki raskuskeskmele joovastavalt ei mõjuks. Nagu lisatud videoklipist näha, sõidab elektriauto tulevikus lihtsalt estakaadile, jääb sinna korraks seisma ning spetsiaalsed masinad opereerivad kogu akunduse korraga sõiduki kõhu alt välja.

Sellise, ettevõtte Better Place poolt pakutud tulevikuvisiooni võimalikuks saamiseks tuleb muidugi tagada, et elektriautodele kõhu alla kinnitatud energiakandjate plokid on kõik standardsed või vähemalt, et neid standardeid on vaid mõni. Vaid siis saab taolise protsessi viia läbi stiilselt ja mehitamata - hooldusrobot saab kõigega ise hakkama.

Eks inimene jääb ise üldse tõenäoliselt sellest protsessist kõrvale ja saab rahulikult diivanil oma räpase ja reostava mineviku peale mõelda, mil auto ise lähimas jaamas energiatalletusvõimet kaotama hakanud akuansamblid värskete vastu vahetab. Pikalt peesitada ei saa, kuna kogu protsess võtab vähem aega kui tanklast paagitäie bensiini ammutamine - vaid veidi üle minuti!