Tõelise Škodana pakub ka Karoq äärmist ruumikust, uusi juhiabisüsteeme, täis-leed-esitulesid ja – esmakordselt Škoda jaoks – digitaalset näidikutepaneeli. Viiest valikusolevast mootorist võimsusevahemikus 85 kW (115 hj) kuni 140 kW (190 hj) on neli uued.

Tootja uue väikese linnamaasturi juures on Škodale tüüpiliselt kasutatud nutikaid ideid nagu näiteks tagaistme VarioFlex-süsteem ja virtuaalne pedaal käte abita pagasiruumi avamiseks. Eriti pikki esemeid saab väikese linnamaasturi reisijateruumis transportida tänu kokkuklapitavale eesmisele kõrvalistmele.

Väliskujust, muudetud joontest ja suurematest mõõtudest on selge, et tegemist on täiesti uue autoga. Škoda Karoq on iseloomuga linnamaastur: Emotsionaalne ja dünaamiline mitmete kristalliliste elementidega disain iseloomustab Škoda uut linnamaasturite disainikeelt.

Väike linnamaastur on 4 382 mm pikk, 1 841 mm lai ja 1 605 mm kõrge. Reisijad tunnevad kasvanud suurust. Põlveruumi on 69 mm. 2 638 mm pikkune teljevahe (nelikveoga versioonil 2 630 mm) annab Karoqile teel mugava kindluse ja viitab heldetes mõõtudes siseruumile.

Pagasit mahub autosse tagaistmeid liigutamata 521 liitrit. Allalastud tagaistmetega kasvab pagasiruumi maht 1 630 liitrini. VarioFlex süsteem koosneb kolmest eraldi istmest, mida saab üksikult liigutada või ka täielikult eemaldada – muutes linnamaasturi sellega kaubikuks, kuhu mahub tervelt 1 810 liitrit pagasit.
Loe edasi siit