Esialgu ei kao kuues seeria kuskile, BMW jätkab nii Gran Coupé kui Cabrio tootmist. Kuigi meedias on juba varem spekuleeritud kuuenda seeria tervikuna kadumise üle, pole BMW senini ühtegi ametlikku sellekohast avaldust teinud.

Ka Eesti ametliku edasimüüja lehelt leiame kõik kuuenda seeria autod, sh. tootmisest maha võetud Coupé kenasti müügilt. Konfiguraatorist saab valida autole sobiva jõuallika, näiteks odavaim, 640i xDrive Coupé maksab 89 550 eurot.

Kulisside taga on veidi ka arutatud, miks just kuues seeria BMW juhtkonnale nii jalgu jäi, et selle tootmine lõpetada tuli. Esimene põhjus on kahtlemata tootja ootustele alla jääv nõudlus: pärast seda, kui Coupé kõrvale tuli Gran Coupé, kaotasid ostjad esimese vastu silmnähtavalt huvi.

Teiseks tuuakse välja asjaolu, et turg ootab midagi uut. Ja see uus on suure tõenäosusega kaheksas seeria, mille tulevasi mudeleid salamisi on testitud. Kus tegijaid, seal nägijaid ja lootuste üleskütjaid: kaheksandast seeriast oodatakse Mercedes-Benzi S-klassi kupeele ja kabrioletile väärilist vastast.
Loe edasi siit