2013. aastal esmaesitletud Octavia on mitu aastat püsinud müügitabelite tipus nii Eestis kui Soomes ja teinud erakordselt hea tulemuse kogu Euroopas. Pole siis ime, et “keskikka” jõudnud Octavia esimese põlvkonna ilulõikus pakub rohkelt kõneainet ning võimaluse, teha panuseid, mida täpselt ja kui palju moodsamaks timmitakse.

Octavia ligi neli aastat kestnud eduloo võib lühidalt kokku võtta: väga hea hinna-kvaliteedi suhe. Ruumikas, kasutajasõbralik, suurepärase koostekvaliteediga, heade sõiduomadustega auto on leidnud rohkelt poolehoidjaid linnas ja maal, äriklientide ja mitme lapsega perede seas. Octavia on rahvaauto selle sõna kõige tänapäevasemas mõistes.

MUDELIUUENDUST ON OODATA 2017. AASTAL

Nüüd on aeg mudeliuuenduseks. Škoda ongi juba teada andnud, et 2017. aastal saab Octavia uue näo ning üle vaadatakse ka juhiabisüsteemid ja infolust. Kui 2015. aasta läheb ajalukku kui Superbi aasta, siis 2016 võiks Škoda fännide poolest kanda Kodiaqi nime ja järgmine omakorda võiks olla kantud moodsa Octavia uutest tuultest.

Uueneva Octavia välimuses saab olema senisest enam vihjeid “suurtele vendadele”, Superbile ja Kodiaqile – üks perekond ikkagi! “Indiaaninoole” peadisainer, Jozef Kaban on siiski kinnitanud, et Octavia on ja jääb margi “tuummudeliks”, kaotamata üleüldises maasturibuumis oma isikupära. Seega, ei tule suurt ja kandilist, jääb ruumikas ja elegantse joonega auto.
Loe edasi siit