CESi ehk tarbijatehnoloogia liidu auhinnasaajaid iseloomustab nii innovatiivne disain kui ka tehnoloogiline uuenduslikkus.

Stigo märgib pressiteatas, et maailma suurlinnades tekib aina rohkem ummikuid ja viimase miili läbimine on seega üha enam raskendatud, mistõttu on vaja luua uusi ja nutikaid lahendusi, kuidas läbida lühemaid vahemaid võimalikult efektiivselt. Stigo ongi loodud just igapäevaselt linnas liikuvatele ning tavaliselt kõrghoonetes elavatele või töötavatele inimestele, kellel on keeruline oma autosid ning kaherattalisi linnaruumis parkida ja laadida.

Stigot saab kokku-lahti voltida vaid kahe sekundiga, seda võib võtta siseruumidesse, ühistransporti ning laadida igal pool tavalisest seinapistikust. Stigo on heitgaasivaba ning sellega võib sõita ka kõnniteedel.

Stigo tegevjuhi Ardo Reinsalu sõnul on suur au olla CES auhinna võitjate seas, sest tegemist on maailma kõige olulisema innovatsiooniauhinnaga. „Näeme juba täna suuri muutusi selles, kuidas inimesed linnaruumis liiguvad ning inimeste vajadus jätkusuutliku transpordilahenduse järgi kasvab märgatavalt iga aastaga. Saame Stigoga olla just selle revolutsiooni keskmes ning CES’i tunnustus kinnitab, et ajame õiget asja“, lisab Reinsalu.