Oodata on huvitavaid kiireid sõite, kus pannakse mängu autode võimsus, võistlejate sõiduoskused ja reaktsioonikiirus.

Otseloomulikult on kohal Outlaw klassi sõitja Reino Poom, kelle sõiduk on vahepeal saanud uue vedrustuse ja pakub tavapäraselt kõrgel tasemel silmailu.

SuperCompis lähevad kokku Mati Põld ja Lauri Soots, kelle vastaseisu võib kiirendusemaailmas juba legendaarseks pidada. Kumb jääb seekord peale – Audi või BMW? Saame näha!

Eraldi mainimist väärib kindlasti järelkasvu eest hoolitsev klass Junior bracket, mis annab 12-17-aastastele noortele võimaluse võistelda 201 meetri pikkusel distantsil (pool tavapärasest).

Test & Tune

Suureks publiku- ja osalejatemagnetiks tõotab saada uus klass Test & Tune. Nimelt on seekordsel kiirendusvõistlusel igaühel võimalus oma auto või mootorratas proovile panna veerandmiilisel distantsil.

Nii ei peagi enam minema tänavatele paarutama, vaid saab tulla Kilksi vanale lennuväljale ja teha seda teha ohutult ja veel nii, et su auto võimed ka ametlikult ära mõõdetakse!

Selles klassis sõitjatel mingit litsentsi vaja ei ole ja karme tehnilise nõuded autole ei esitata. Osaleda võivad nii mootorrattad kui ka autod.

„Peaasi et auto oleks tehniliselt korras, ei tilguks ning kaasas peab olema kiiver. Võistlustele saab registreerida kohapeal,“ avaldavad korraldajad. „Selles klassis saab teha vähemalt 3 sõitu kui mingit suuremat jama ei juhtu ning kui peaks vihma sadama siis see klass lastakse peale ka poolmärjale rajal!“

Test &Tune klassis võitjat ei selgitata ja eliminaatoreid ei ole. „Kuna pole võistlust siis pole vaja ka litsentsi,“ nendib korraldaja ning kutsub kõiki üles ennast ja masinaid proovile panema! “Osalustasu ehk 20 euro eest saab adrenaliini rohkem kui küll!“

Tasub tulla terve perega!

Kui plaan kiireid autosid vaatama tulla, siis ei tasu peljata terve perega tulemist. Kindlasti saavad kõik veeta toreda päeva, sest lastele luuakse rohkelt tegevust ja lõbustusi pakkuv mänguala.

Tühja kõhtu ei pea samuti kartma, sest maitsva kõhutäie eest on lubanud hoolitseda Rannarootsi.

Rada saab korraliku hoolduse ja ettevalmistuse, et pidamine oleks parim võimalik. Pealtvaatajatel on võimalik põnevat võistlust jälgida tribüünidelt. Ja jälgida on nii mõndagi, sest kohal on Eesti kiirenduse paremik!

Etapi ajakava

Laupäev 20. juuni 2015
10:00 Väravad avatud
11:00 Kvalifikatsioonisõidud
16:00 Eliminaatorisõidud
18:00 Autasustamine

Pilet 10 eurot, alla 18-aastased TASUTA!