• Jaanuaris müüdi 113 Honda CR-V-d
• Uus mudelipõlvkond praktilisem ja mugavam
• Esmakordselt saadaval ka esiveolisena

Viimase 10 aasta jooksul on Honda CR-V hoidnud ka Eesti enimmüüdud linnamaasturi tiitlit. Taaskordse müügiedu tõi novembris turule saabunud 4. põlvkonna mudel.

„Ootused uue, 4. põlvkonna CR-V müügiks olid suured ning täna võime kahe jalaga maa peal seistes öelda, et CR-V teeb taas ajalugu, olles Eesti ostetuim auto,“ kommenteeris Honda tugevat aasta algust Honda Balticu tegevjuht Tõnu Vahtel.

Enimmüüdud auto tiitli sai CR-V ka kuus aastat tagasi automüügi hiilgeaegadel, mil müüki tuli CR-V kolmanda põlvkonna mudel.

Autode Müügi- ja Teenindusettevõtete Eesti Liidu (AMTEL) statistika põhjal ei ole ükski teine autotootja suutnud ühe aasta jooksul müüa ühte mudelit niivõrd palju kui Honda CR-Vd. Aastal 2007 registreeriti nimelt 1477 CR-V linnamaasturit ning viimase 10 aasta jooksul kokku 5286 masinat, mis teeb CR-Vst ka Eestis läbi aegade müüduima auto omas klassis.

„Honda CR-V on eestlase nägu – saab igas olukorras hakkama, on nutikas ja jõuliselt edasipürgiv,“ ütles Vahtel ning lisas: „Uus CR-V on muutunud sõiduautolikumaks, kuid samas on saavutatud oma klassi parim mahutavus. Esimest korda CR-Vde ajaloos on olemas ka esisillaveoga variant.“