Tehnikute klassi võit läks Lätti Romans Valtinõ meeskonnale, mis läbis 24 tunni jooksul 641 ringi ehk 897,4 km. Nad edestasid teiseks tulnud Patrick Põldmaa meeskonda 6 ringiga ning kolmandaks tulnud Ragnars Gabranovsi meeskonda 11 ringiga.

Võit tuli napilt, sest pool tundi enne võistluse lõppu purunes liidrite võrri raam, mis tuli kiiresti kokku keevitada. Õnneks saadi masin korda ja võit vormistati kindlalt.

Retro klassi võit tuli Eestisse, kus võidutses Janek Filippovi meeskond, läbides 635 ringi ehk 889 km. Filippovi meeskond edestas Heigo Olu ja Tenno Alamaa meeskondi, mis läbisid vastavalt 521 ja 618 ringi. Kokku kõik võidusõitjad kokku läbisid 31228,4 km.

Vaata ka Toomas Vabamäe kiivrikaamera pilti kukkumisest ja rajast sõidu lõputundidel!

"Punnvõrr on üks vägev sõiduriist, millega võib vabalt 3/4 maakerale tiiru peale teha," kommenteeris läbitud kilometraaži Punnvõrride kestvussõidu karikasarja peakorraldaja Aimar Parm.

Korraldajate sõnul katkestas võistluse tehnilistel põhjustel 6 meeskonda. "Suurem katkestajate hulk ja väiksem üldine kilometraaž näitab, et rada oli sel aastal veidi raskem," sõnas võistluse peakorraldaja Ilmar Kuusk.

"Aastatega on võrride tehniline ettevalmistus läinud väga heaks ning parimad võistkonnad pidid võrreldes eelmise aastaga võrdlemisi vähe võrri remontima. Samas oli neljandik võistlejatest ikkagi pidevalt boksialal. Purunes erakordselt palju rehve ja raame ning nii mõnigi mootor tuli detailideni lahti võtta ja siis uuesti kokku panna," sõnas tehnilise komisjoni juht Andres Põldver.

Võistlusel osales ka Ekspress Grupi (Eesti Ekspress, Delfi ja Õhtuleht) võistkond Toomas Vabamäe juhtimisel. Eelmisel aastal Maidlas toimunud võrride kestvussõidul osalenud Vabamäe sõnul muutus rada sel aastal võistluse käigus aina raskemaks. "57 võistkonda suudavad 24 tunniga sõita tugeva kruusatee liivateeks ning rusikasuurusi kive täis raudteetammi kividest puhtaks „pühkida". Iga tunni järel oli rada erinev ja sõita tuli väga tähelepanelikult," ütles Vabamäe.

Peakorraldaja Ilmar Kuuse sõnul aitas Mõisaküla Le Mans'i korraldada 30st vabatahtlikust koosnev korraldustiim, kes tagasid võistluse sujuva kulgemise 24 tunni jooksul. „Eesti väikseima linna kohta oli üritus sama mastaapne kui laulupidu Tallinnale ning arvan, et saime selle korraldamisega hästi hakkama," ütles Kuusk.