Kõigil külalistel oli võimalus harjutada golfilööke professionaalsete juhendajate valvsa pilgu all. Suurepärast päiksepaistelist ilma aitasid nautida etteasted Improteatrilt eesotsas Rednar Annusgea ning meeleolu lõi Marvi Vallaste saksofonist Indrek Varendiga.

Õhtu tipnes Autospiriti poolt välja pandud „Hole in One” peauhinna välja andmisega. Täpse löögiga sai hakkama Ülemiste Golfihalli juhataja Mart Kallas, kelle kasutusse annab Autospirit tuliuue Chevrolet Orlando.

"Üritus meeldis väga, oli sisutihe ja läbimõeldud ning selline auto kasutuse auhinnaga võistlus tuli talle kohapeal alles üllatusena," ütles Kallas. Samal päeval nägi ta autot kohapeal, aga kasutada ei ole veel jõudnud. Kasutusperioodi sai ta ise valida ning eelistus langes puhkuse ajale juulisse. Chevrolet'ga varasemat kokkupuudet ei ole. Tütar aga tegi kuuaega tagasi juhuslikult sama autoga proovisõitu ning oli väga rahul.

Citygolfi avamisel kinnitati koostööleping jätkumine Eesti Golfi Liiduga, mille alusel kõik Eesti noortekoondistesse kuuluvad mängijad saavad Citygolfi harjutusväljakul piirmatus koguses tasuta harjutada.

Citygolf on Tallinna Lauluväljakul asuv golfi harjutusväljak. Tegemist on Baltikumi esimese, Põhjamaade ühe kauneima ning kompaktseimalt planeeritud kesklinnas asuva range’ga. Üle 20 löögikohaga maaliline harjutusväljak on võrkudega piiratud ning avatud on ligi 100 ruutmeetri suurune griin lühilöökide jaoks.

Jälgi Forte autouudiseid ka Twitteris!