Kahtlemata on tegu elektriautode turul ühe oodatuma uudisega, sest Bolt tuleb lööma selliseid konkurente nagu Tesla Model 3 ja BMW i3. Chevrolet lubab Bolt’i sõiduraadiuseks 320 kilomeetrit – see on rohkem kui i3- l ja Nissan Leafil ja sama palju kui lubatakse uue Tesla Model3 sõiduulatuseks.

Tesla Model3 saabki ilmselt olema Bolti kõige kibedam konkurent, ennekõike Tesla peaaegu ikoonilise kuulsuse tõttu. Teiseks jõuavad mõlemad autod enam-vähem samal ajal müüki- Model3 eeltellimuste vastuvõtt peaks algama 2016. aasta märtsis. Chevrolet Bolti kasuks räägib odavam hind – Model3-e kohta on teada, et ta hakkab maksma umbes 35 000 dollarit. See on 5000 rohkem kui Chevrolet’l.

Kindlasti saab Bolt olema nende ostjate eelistus, kes tahaksid elektriauto puhul rohkem futuristlikku välimust ja kaasaegseid materjale. Kui ainult kesta järgi otsustada, siis tahab Bolt kliente ära võtta BMW i3-lt. Selgelt on sihitud sihtgruppi, kellele meeldivad askeetlikud, ergonoomilised vormid ning uudsed materjalid.

Bolti kontseptautot esitleti tänavusel Detroiti autonäitusel. Siis lubati, et mudel jõuab tõenäoliselt müüki 2017. aastal. Vahepealsed arengud elektriautode turul aga on tootjat ilmselgelt kannustanud ning äsja lubas GM, et Bolti’i tootmisse minevat mudelit esitletakse juba CES- tehnoloogiamessil. On teada, et General Motorsi juht, Mary Barra peab 6. jaanuaril seal oma avakõne ning tõenäoliselt esitletakse siis ka uut Chevrolet’ Bolti.