Detroidi autotootja siseallikate sõnul on General Motors andnud rohelise tule tagaveolise luksussedaani valmistamiseks, mis peaks hakkama konkureerima Audi A8, BMW 7. seeria, Jaguar XJ ja Mercedes-Benz S-klassiga.

Luksussedaan valmib uuel platvormil, mootorivalikus on V6 ja V8 jõuallikad, oodata on 8-käigulist automaatkasti ja lisavarustusena ka nelikvedu. Välimus on tugevalt inspireeritud möödunud aastal esitletud Ciel kontseptist (pildil) ja müügiga loodetakse alustada alates 2015. aastast.

Lisaks juunis müügile jõudnud XTS sedaanile on oodata sügisel SRX krossoveri ja augustis BMW 3. seeriale konkurentsi pakkuvat ATS sedaani. Viimane saab suure tõenäosusega ka V-Series sportmudeli, samal sedaanil põhineva kabrioleti plaanid on hetkel pandud ootele.

Järgmise aasta teises pooles on oodata ka uut CTS-i, mis saab olema suurem, et pakkuda suuremat konkurentis BMW 5. seeriale ja Mercedes-Benz E-klassile. 2015. aastal on CTS-ist oodata ka kupee ja sportversiooni.

Lisaks eelmainitud mudelitele plaanib autotootja ka suurt krossoveri, uut mudelit Escalade maasturile ja 2013. aasta lõpus ELR kupeed, mis kasutab Chevrolet Voltilt tuttavat jõuallikat.