• Cadillac CT6 sõrmitseb rokipõlvkonna hingekeeli
  • Luksussedaan viiele, mis on parim neljale
  • V6 on endiselt au sees, jõud ja kiirus on juhiga alati!
  • Plaatina letihind: 97 300 €, luksversioon 21 000 € odavam

Bassikäikude poweri saatel muudeti riimidega maailma. Siiski, päriselus võis jääda mulje, et kõigest on ükskõik. Muusika ja muusad käisid reede õhtul käsikäes. Jäeti enesele õigus olla hingelt vaba.

Cadillac CT6 on suutnud rokkijate ja rollijate kreedo pea perfektselt sõnastada. CT6 on modernse rokkari auto: rohmakalt kandiline, sisult luksuslik ning seesmiselt jõuline. Teda lähemalt tundma õppides tajud, kuidas sel on… ümber toimuvast raplemisest ükskõik. Milleks teha suuri sõnu, kui kõrvu paitab V6 muusika ning muusasid, keda õhtul jalutama viia, on küllaga.

Konkurendid? 6-silindri ja kahe turbo toel toodetav power ei mõista nalja ja kui vaid tahta, nõelab CT6 oma 555 njuutonmeetriga turvalise nelikveo kaasabil oimetuks kõik, kes selles kahelda julgevad. See on rokk ja roll.

AJALUGU Võite kolm korda arvata, mis marki autodega sõitis 30 aastat tagasi mees, kes alates 20. jaanuarist mõjutab meist teiselpool Atlandi ookeani elava umbes 324 miljoni inimese elu? Mõju teistele mandritele ei saabu suure tõenäosusega mitte ainult läbi tema Twitteri säutsude.

Jah, need olid Cadillac’id. Aastast 1976 pärineb mustvalge pilt, kus tumedat ülikonda ja vesti kandev neljakümnendates ärimees D. Trump avab kohe-kohe numbrimärki DJT kandva üsna nurgelise 1976 Cadillac Fleetwood Brougham’i ukse.
Loe edasi siit