Toodetavad TVR-id on kuni 2018. aastani sajaprotsendiliselt broneeritud, ehkki teada pole ei uue sportauto hinda ega seda, milline see välja hakkab nägema.

Esimene uue põlvkonna TVR tuleb müügile erilises “Launch Edition” versioonis, millel on süsinikkonstruktsioon standardis. Hilisemad mudelid peavad leppima Murray originaalse iStreami kontseptsiooniga, mis kasutab GRP-paneele, kuigi süsinik jääb valikulisena kättesaadavaks.

Kuid kui Launch Edition kõlab ahvatlevalt, tasub kiiresti tegutseda, kuna TVRi bossi, Les Edgari sõnade kohaselt on see varsti välja müüdud. “Jätkuvate sissemaksete valguses hakkame juba üsna varsti Launch Edition versiooni broneerimist lõpetama. Meie eesmärk on uue auto väljanägemist esitleda tulevatel kuudel aset leidval avalikul üritusel,” ütles ta.

Uue mudeli täpsemad andmed jäävad varjatuks, kuid jõuallikaks on uus Cosworthi V8, mis suudab arendada 450-500 hobujõudu. Järgmisel aastal turule naasev TVR on sportauto, mille ehitusel on kasutatud Gordon Murray’ iStream Carbon süsinikutöötlemisprotsessi. See tähendab terastoru külge kinnitatud süsinikkiust kerepaneele, mis loovad väga tugeva ja kerge struktuuri.
Loe edasi siit