Bono pole poolt, et tänavapilti risustavad absoluutselt aseksuaalsed sedaanid, mahtuniversaalid ja lamedalt ühetaolised paksud linnamaasturikotid. Tema nägemuses on kadunud kenad kehakumerused, milliseid võis nautida nii USA 1950ndate masinail kui näiteks Jaguar E-Type'il.

„Autod on muutnud külmaks ja hingetuks kollektiivne disainimine," selgitab härra, „enamuse ühine nägemus ei sünnita kunagi midagi iseloomulikku." Bono läheb isegi nii kaugele, et soovitab veel täna USA autotööstust kontrollival Obama valitsusel värvata ettevõtteisse nö. disainifašiste, kes ei laseks enda esmapilgul hullumeelsena näivatele ideedele pähe istuda.

Kindlasti on Bonol paljuski õigus. Autod on muutunud äärmiselt ühetaolisteks, eriti argised sõidukid, mille kuju ja vormi dikteerib turvaregulatsioonide koor, viimse kui kiiksu korjab pintsettidega välja hirm klientide ehmatamise (ja kaotamise) ees. Kuid leidub ka erandeid ning kahtlemata ei taga seksikat ja emotsionaalset välimust tingimata ümarad vormid. Vaadake kasvõi, kui hästi on vastu võetud uued kandilisemast kandilisemad Cadillacid.