BMW Z4 on eelkäijast tublisti erinev auto, täiskasvanud, suursugune ja iseteadlik, mitte selline lõdva püksikummiga pornostaar nagu Chris Bangle’i esimene Z4 seda oli. sDrive35is on kahekohalise masina seni kiireim versioon ning see reageerivat gaasipedaali vajutusele vahetumalt, spontaansemalt, kui tavaline Z4 Roadster.

Kapoti all on endiselt kahe turboga 3-liitrine ridakuus, mis pakub 306 hj asemel aga nüüd juba 340 hj ning 400 asemel 450 Nm väänet, mille saab spetsiaalse nupuga korraks ka 500 peale tõsta. Auto istub sentimeetri madalamal ja suudab 100 km/h liikuda juba 4,8 sekundit peale gaasile pressimist.

Keskmiseks kütusekuluks teatatakse selle kõige juures vaid 9 l/100 km ning CO2 emissiooniks 210 g/km. Väliseks eristumiseks on sDrive35is kaunistatud juba standardis M Sport paketiga, kuhu kuulub lisaks bamperitele muidki erilisi detaile ning kuni 19-tollised veljed.

Vaata ka Delfi videotesti meenutamaks, milline peotäis selle auto alusmudel ehk BMW Z4 sDrive35i - egoisti ühistransport - juba Eesti teedel oli!