Putukad nõelasid ühtlasi autosse kolimise käigus mitmeid inimesi ja põhjustasid kvartalis korraliku segaduse. Ühtlasi sai ka omajagu nalja - kui naine imestas, miks mesilased just tema auto kapoti alla ronisid, pakkus ta abikaasa, et äkki on põhjus naise autos leiduvas Bee Geesi CD-s ("bee" on inglise keeles teatavasti mesilane).

Mesilastele endale on sülemlemine ehk pereheitmine üsna ohtlik tegevus. Juhul, kui nad õigeaegselt uut kodu ei leia, võib uus pere lausa nälga jääda, sest neil pole võimalik toitu otsingureisile kaasa võtta. Putukad peavad elus püsima mee ja nektari peal, mida nad reisiks valmistudes söönud on.

Hulli mesilaste päästmiseks kutsuti kohale kohaliku mesinike liidu spetsialist. Selgus, et mesilased olid hakanud õnarusi ja augukesi vahaga täitma ja plaanisid sinna oma uut püsikodu.

Daily Mail kirjutab, et selleks, et sülemit kokku koguda ja minema viia, võivad mesinikud kasutada näiteks nippi, mille puhul pannakse mesilaste vastsed suurde karpi. Putukad kogunevad siis vastsete peale, et neid kaitsta ja karbitäie mesilasi saab toimetada sobivamasse paika.

Nii omapärane kui see ka pole, ei ole mesilaste autosse kolimine Daily Maili teatel Suurbritannias sugugi ainukordne nähtus. Eelmisel aastal valis üks sülem enda koduks kellegi Mitsubishi Outlanderi.