Praegu müüakse Nissan LEAFi Põhjamaades ja Balti riikides umbes 20 müügiesinduses, kuid peagi see arv kasvab.

"Nissan LEAFi müügivõrgu laiendamine Eestis on lõpule viidud. Nissan LEAF on nüüd müügil kõigis Nissani esindustes üle Eesti. Meil on viis müügiesindust, mis on valmis elektriautosid müüma ja teenindama, ning seega kutsume kõiki, kes elektriautode vastu huvi tunnevad, meie esindusi külastama ja elektriautoga proovisõitu tegema. Pakume ka elektriauto ostmisega seotud professionaalset nõustamist," lausus Nissan Nordic Europe'i Baltikumi regiooni juht Margus Mikk.

"Elektriautode laadimiskohtade ja müügiesinduste tihe võrk tähendab, et Nissan LEAFi kasutamine on nende omanike jaoks probleemivaba. Kutsun kõiki eestlasi Nissani müügiesindusi külastama - teid ootab ees elu parim kogemus!" lisas
Margus Mikk.

Norras on müüdud juba üle 1500 LEAFi ja see on saanud Põhjamaades sooja vastuvõtu osaliseks. Koos tellimuste arvu suurenemisega kasvab stabiilselt ka elektrisõidukite laadimisvõrk. Norras on üle riigi juba mitu tuhat avalikku laadimispunkti.

Mis puutub kiirlaadijatesse, siis eriti eesrindlik on Taani: riigi kõik põhimaanteed ja linnad on ühendatud Nissani kohaliku EMO partneri ChoosEV loodud kiirlaadijate võrguga.

Eesti teeb samuti infrastruktuuri märkimisväärseid investeeringuid: praegu ehitatakse kogu riiki katvat kiirlaadijate võrku, mis peaks valmima käesoleva aasta oktoobri lõpuks.