• Varustustasemeid on kaks
• Kokkuklapitav teine ja kolmas istmerida
• Tellimusi võetakse vastu alates aprillist

Kaubiku seitsmekohaline variant on olnud Nissani plaanides algusest peale, sest turul puudus seni suure hulga inimeste transpordiks sobilik elektrisõiduk. Seitsmekohaline e-NV200 Evalia on täiesti heitmevaba, sobides ühtviisi hästi nii taksofirmadele, transfeeriteenuse osutajatele kui ka isegi suurtele peredele. Need, kellel on tarvis regulaarselt kaupa vedada ning kes vajavad seitset istet ainult vahetevahel, võivad valida ka lisaistmetega e-NV200 Combi versiooni.

Nissan Europe’i elektrisõidukite valdkonna direktor Jean-Pierre Diernaz selgitab ja kommenteerib: „Plaan tuua turule Nissan e-NV200 paljuistmeline versioon oli meil algusest peale. Kasvavale turunõudlusele vastamiseks nihutasime mudeli esitluse mitu kuud ettepoole. Selle ainulaadselt paindliku ja võimeka sõiduki vastu on huvi tundnud nii taksofirmad, transfeeriteenuse osutajad, hotellid kui ka erakliendid."

Seitsmekohalisel e-NV200-l on ees kaks, keskel kolm ja taga kaks istet. Nii teise kui ka kolmanda istmerea saab kokku klappida, misjärel moodustub avar pakiruum. Teise istmerea saab ettepoole kokku keerata ja kolmanda rea istmed külgedele kokku klappida. Tulemuseks on oma klassis ainulaadne 2,94 m3 suurune pakiruum, kuhu mahub vabalt näiteks kolm lahtivõtmata jalgratast.

Kui kõik kolm istmerida on kasutusel, on pakiruumi maht pagasikatteni 443 liitrit, ent laeni tervelt 870 liitrit. Tänu sellele mahutab sõiduk peale seitsme sõitja ka suurel hulgal pakke.

Sõidumugavuse suurendamiseks on seitsmekohalisel versiooni varustusse lisatud täiendav tagaistme kliimaseade, mis tagab salongis ühtlasema temperatuuri ja hoolitseb selle eest, et ka kolmandas reas oleks mõnus istuda.

Uus mudel on saadaval koos CHAdeMO kiirlaadimissüsteemiga, mis võimaldab kasutada Euroopa praegusaja kõige laiemat kiirlaadimisvõrgustikku, kuhu kuulub üle 1500 laadimispunkti. Kiirlaadimise funktsioon võimaldab nii ettevõtetel kui ka eraklientidel kasutada sõidukit ka pikemateks sõitudeks või teha päeva jooksul palju sõite.

Seitsmekohaline Nissan e-NV200 on saadaval nii ärikasutuseks mõeldud Combi varustustasemega kui ka rikkaliku sõiduautolikuma Evalia varustustasemega. Tellimusi saab esitada alates aprillist.