Esmalt räägime Dacia uuest elektrimaasturist, mis kannab nime Spring. Tähelepanuväärne on see, et tegemist on kõige odavama elektriautoga, mis üldse Euroopas saadaval saab olema. Milline on hinnalipik ja mida selle raha eest pakutakse?

Lisaks võtame vaatluse alla kuulujutu, mis puudutab uusi Toyotasid. Täpsemalt räägitakse, et GR ehk sportlikumat tüüpi Toyotasid sünnib juurde ning mitu uut mudelit saavad ka GR-i kirjad külge. Kas need masinad võiks jõuda ka Euroopasse?

Kui juba jutt kiiremate autode peale läks, siis tuleb rääkida ka Alpine'i ja Renault omavahelistest suhetest. Nimelt hakkavad Renault'd nüüd liikuma kohati hoopis uue brändi alla. Miks ja mida see kaasa toob?

Proovisõiduautoks oli elektriline ja tagaveoline Honda e, mis ei jäta vast kedagi külmaks. Visuaalselt pöörab auto kindlasti päid nii fännidel kui ka vastastel, kuid mida arvata selle sõiduomadustest?

Lisaks räägime ELKE esindaja Raido Rosenfeldiga uuest Toyota Yarisest ja sellest, kuidas oleks kõige mõistlikum oma esindusesse tagasi müüa ja mida sel puhul silmas tuleks pidada?

Saatejuhtideks on Jan-Matthias Mandri ja Veli Rajasaar. Vaata saadet ülalt videost, kuula allolevast pleierist või omale meelepärasest taskuhäälingurakendusest (Spotify, Apple Podcasts, Soundcloud). Samuti viska pilk peale saate Facebooki lehele.

1x
00:00