Bugatti annab teada, et Bugatti Baby II testiperiood on edukalt läbitud ja 24. juulist algabki seeriatootmine ning esimesed tellijad saavad peagi oma autod kätte. Tellijatest enamus on tõenäoliselt innukad kollektsionäärid, ent loodetavasti saab mõni sihtrühma kuuluv noor autofänn ka käed roolile ja jalad pedaalidele.

500 eksemplari valmivad koostöös Little Car Company’ga. Disainerid ja insenerid kirjeldavad Baby II autona, mis niiväga beebi enam ei olegi, pigem piire kompav tiinekas – võrreldes 1926. aastal sündinud originaaliga on tegu veerandi võrra suuremaks skaleeritud Type 35-ga, millesse võiks mahtuda ka sale nooruk.

Mullu Genfis esmaesitletud auto lubatud seeria eeltelliti paari nädalaga täis. Bugatti soovitab ilmajääjatel igal juhul silm toimuval peal hoida, sest üleilmne pandeemia on mõne tellija plaanides muutuse toonud - ühe õnnetus võib olla teise õnn, ehk päris lootusetu “beebit” saada ei ole.

Autentne taasesitus suuremas mõõtkavas

Bugatti Baby originaal valmis 1926. aastal, mil Ettore ja tema poeg Jean otsustasid ehitada väiksema versiooni legendaarsest Type 35-st, et ka Bugatti noorim võsu Roland saaks oma Bugattiga sõita. Noorsandi neljandaks hällipäevaks saigi beebimudel valmis.

Ja kuigi algul pidi tegu olema ühekordse projektiga, siis Molsheimi külastanud kliendid vaimustusid pisikesest Bugattist sedavõrd, et Ettore ja Jean otsustasid anda mudeli seeriatootmisse. Aastatel 1927-36 oli BB ilmselt üks ostetumaid väikeautosid ja pani aluse hilisemale sõidetavate mänguautode buumile.

Tänapäeval öeldakse, et ükski Bugatti entusiast pole täiuslik, kui ta kogust puudub Baby. Nüüd on neil võimalus oma kogusse lisada ka Baby II.