Politsei arvab teadvat, et neile vingepussi mängiv kodanik kannab nime Dave Vontesmar. Lõppude lõpuks kuulub ju temale see Subaru Impreza, millega ahvipärdikuks maskeerunud huligaan pidevalt maanteeportreedel poseerib. Vontesmar aga salgab oma seotust ahvipeaga.

Kohalik korrakaitseorgan korraldas isegi mehe jälgimise operatsiooni, mille käigus tuvastatigi, et vahetult enne kiiruskaameratega varustatud teelõiku tõmbab ebaaus juht pähe ahvimaski. Või ka üht teist looma meenutava peakatte, mida leitnant Steve Harrison iseloomustas kohaliku raadio uudistele kui midagi kaelkirjaku ja gaselli vahepealset.

Vontesmar on seni kõik jutud oma pahategevusest kuu peale saatnud. „Ühelgi pildil pole rooli taga istuva inimese isik tuvastatav. Saatsin kogu galerii neile tagasi koos oma juhiloa koopiaga, millelt on selgelt näha, et olen inimese, mitte ahvi näoga. Kuna see pole mina, siis ma trahve ei maksa."

Paadunud humoristina lisab Vontesmar, et see polevat mingi naljaasi. Ahvimaskis kiiruskaameraid lollitav mees naljast siiski väga kaugel ka pole. Ehk peaks politsei võtma end kokku ja üritama mees vanal hea mehhaanilisel moel kinni nabida, peatada ta kiirust ületav sõiduk otse maanteel?