Seda leidub kõikjal, alates salongi viimistlusest kuni kütusepaagi korgi, ilukilpide ja käilakujuni välja, vahendab LuxuryLaunches. Milleks taoline „auto“ loodi, on sama raske aru saada kui püüda taibata, mis kujuga see õigupoolest on. Väljaspool mõisteid ’kunst’ ja ’luksus’ Over P001 GBF ehk González–Bizzarrini-Futuro ei eksisteeri.

Planeedi kõige väärtuslikumat metalli on kasutatud ka masina väljalaskesüsteemis. Nimelt on plaatinast spetsiaalselt ehitatud katalüsaator, mis ühtegi halba ainet enesest läbi ei lase. Uudishimulikud on välja arvutanud, et kui kõik Maa peal leiduvad plaatina varud üheks kuubikuks kokku sulatada, oleks selle täringu külje pikkuseks vaid 4,6 meetrit.

Luksusest ülevoolaval autol on läbipaistev põrand ning 2+1 istmeskeem. Jõuallikas on aga õige ajalooline. Argentiinlane José Froilán González oli 1950ndail autospordi legend ning teda hüüti Pampade Pulliks. Kõnealune autokujuline juveel on ehitatud talle kümneid võite toonud kunagise, Maserati F1 auto elementidega parendatud Corvette’i jõuallika ümber.