Hilux 2012 uut disaini iseloomustab põhjalikult uuendatud rafineeritud kujundus. See rõhutab pikapi omadusi, mis sobivad ka puhkusesõiduks. Kogu salongis on tunda täiustatud kvaliteeti ja sõiduautole omaseid mugavusi.

Salongis on uue kujundusega ülemine armatuurlaud horisontaalselt keskele paigaldatud näidikutekonsooliga, mis rõhutab salongi laiust ja avarust. Armatuurlauda on integreeritud multimeediasüsteemi Toyota Touch 6,1-tolline värviline puuteekraan.

Tajutavat kvaliteeti on oluliselt täiustatud ühtlaselt tumedama viimistluse ja kogu salongi terviklikuma värvilahendusega. Lisatud on hõbedane ornamentika.

Hilux 2012 esiosa on alates A-piilarist täielikult ümber kujundatud. Mudelil on uus kapott, esivõre, esituled ja eesmine põrkeraud. Sõiduki täiustatud profiili ilmestavad uue kujundusega esi- ja tagatiivad, uue kujundusega 15­ ja 17­tollised valuveljed ja uued küljepeeglid.

„Tööhobuse” ja „puhkuseversiooni” paremaks eristamiseks on Hilux 2012 saadaval nelja varustustasemega: DLX, uus DLX+, SR ja SR+.

Uhiuus DLX+ varustustase on saadaval 4WD 2,5-liitrise D-4D mootoriga ja manuaalkäigukastiga. Kere valikus on Extra Cab ja Double Cab.

Vaata videost, milline oli Toyota Hilux seni, koonukoenduse ehk facelifti-järgse tegelasena!

Euroopa populaarseima pikapi uus valik, kuhu kuulub kaks keretüüpi, kaks mootorit, manuaal- ja automaatkäigukast ning nelikvedu, rahuldab veelgi laiema hulga klientide, nii professionaalide kui ka puhkajate vajadusi.

Kombineeritud tsükli kütusekulu on vähendatud 1,0 l/100 km võrra ja on nüüd 7,3 l/100 km. CO2 heitkogust on vähendatud 25 g/km võrra ja emissioonitase on nüüd vaid 194 g/km.

Tänu diisliosakeste filtri kasutamisele vastab nüüd nii 2,5-liitrine D-4D kui ka 3,0-liitrine D-4D mootor EURO V normidele.

Hilux 2012, mida toodetakse nii Toyota Motor Thailandis kui Toyota South Africa Motorsis, tuleb müügile 36 Euroopa riigis ja üleilmselt enam kui 135 riigis.

Mudeli müüginumbriteks Eestis 2011. aasta esimeses pooles on 123 ühikut, mis näitab, et Toyota Hiluxi edulugu jätkub.

Hiluxi müüki Eestis alustatakse novembris.

Hiluxi hinnad algavad 24 990 eurost.

Jälgi Forte autouudiseid ka Twitteris!