See start Austraalias oleks Susie Wolffist teinud üle aastakümnete esimese F1-sarjas startinud naise. Jääme huviga ootama, kes selle tiitli lõpuks võtab; seniks tuletame meelde, kes on olnud teised edukad naissõitjad mootorispordi ajaloos. Kokku on teie ees 12 võimsat naist.

Maria Teresa de Filippis

Olles ühtlasi esimene naine, kes üldse F1-sarjas võistles, osales de Filippis viiel etapil aastatel 1958 ja 1959. Ta alustas 22-aastaselt, kui ta vennad vedasid temaga kihla, et ta ei suuda kiiresti sõita. Vennad kaotasid selle kihlveo ja de Filippis jõudis F1-sarja välja. 2006. aastal ütles ta, et ainuke kord, kui teda võistlema ei lastud, oli Prantsuse GP. Mujal ta enda meelest eelarvamusi ei kohanud, pigem oldi tema edu üle üllatunud. Maria Teresa de Filippis suri 89-aastasena 2016. aastal, 8. jaanuaril.

Lella Lombardi

12 etapil võistelnud itaallanna on ainuke F1-sarjas punkte saanud naine – tõsi, kuna 1975. aasta Hispaania GP-d lühendati 75-lt 29-le ringile, oli neid punkte kuuenda koha eest kõigest 0,5.

Michèle Mouton

Sir Stirling Moss’i ja Niki Lauda silmis väga kõrgelt hinnatud Mouton võitis Audiga 4 rallit ja jäi 1982. aastal Walter Röhrli järel maailmameistrivõistlustel teiseks. Nagu sellest vähe oleks, võitis ta 1986. aastal ka Pikes Peak’i rahvusvahelise mäkketõusuvõistluse ja püstitas rajarekordi.