Selle aasta show toimub juba reedel - 1. mail. Paljudel suu vett jooksma panev üritus algab hotell Olümpia vastas asuval EUROPARKi territooriumil Juhkentali tn. 2. Ürituse planeeritud algus on 10.30-11.00.

Kell 12.00 esineb avakõnega Ameerika Ühendriikide Saatkonna ajutine asjur Karen Decker. Korraldajad ootavad väljapanekule kokku 150-200 mootorsõidukit, ent arvatavasti koguneb neid isegi enam! Ikka nii palju, kui neid valmis saab. Kuidas hobiautosid ehitatakse, vaata siit.

Näituse ajal aitavad meeleolu luua erinevad bändid. Ürituse peaesineja on Bad Orange. Tehnikaparaad, ühissõitmine ehk kruiis - see algab umbes 15.00. Korraldajad loodavad kaasliiklejate mõistvale suhtumisele, kuna kesklinnas on 1. mail kella 15.00-17.00 vahel liiklemas tavapärasest enam suurekaliibrilisi sõidukeid.

Niisamuti on palve pealtvaatajatele ja külalistele - kuna ürituse territoorium on 1. mail kuni kell 17.00 reserveeritud vaid peamiselt Ameerika päritolu hobiautodele, siis palume Teil oma sõiduki parkida lähedalasuvatesse parklatesse.

Üritus on heategevuslik ning kõikidele tasuta! Juba teist aastat on üks ürituse eesmärke propageerida turvalist liiklemist ning üritusega soovitakse pöörata enam tähelepanu ohutule liiklemisele. Ühtlasi tutvustatakse erinevaid ametlikke autospordi võimalusi. Propageeritakse võistlusi, mis on kooskõlastatud Eesti Autospordi Liiduga ning kus on reeglina täidetud esmased turva- ja ohutusnõuded.

Üritust korraldab MTÜ Baltic Hot Rod Association (BHRA).

Milliseid autosid reedel näha saab? Näiteks seda 550hj Pontiac LeMansi ja selle 1000 hj puhastverd kiirendusautot Chevrolet Camaro taolisi lihtsamaid isendeid. Ettekujutuse eksponeeritavast materjalist annab ka veel see 1968. a. Chevy Camaro muskelauto. Üks uhkemaid eksponente on kindlasti 1958. a. Chrysler Imperial. Ning üks oodatumaid on kahtlemata punane 8-liitrine Pontiac Firebird.

Loe ja vaata ka põhjalikku klassikalugu Buick Electra 225 1965. a. isendist.