Juba möödunud nädalal oli märgata, et bussiliiklusega ei ole kõik korras. Seda eriti hommikutundidel. Mitmel pool tuli oodata bussi liialt kaua, peatustesse kogunes nõnda palju rahvast, et muist pidi maha jääma. Hilinesid töölised töökohtadele, kooli, lapsed lasteaeda.

Ka see nädal ei toonud parandust, esmaspäeva hommikul samad pahandused. Mis on juhtunud? Sedapuhku ei ole pahanduste põhjus busside vähesus. Kimbutama hakkas bussijuhtide vähesus. Möödunud nädalal hakkas gripp ründama, mõne päevaga langes rivist välja kümmekond meest.

NB: Fotol olevad illustratiivne, sest pildil olevate busside juhid on terved kui purikad. Kui see killuke ajaloost pani su südame kiiremini põksuma, siis see on alles algus. Tule ajalukku. Ajaloomuuseumi sajandinäitus „Minu vaba riik“ ootab just Sind!

Ajaloomuuseumi sajandiuudised näitavad huumorivõtmes, et kõikvõimalikud ajalootõlgendused pole veel päris ajalugu. Seeläbi toetame vaimukalt meie enda vabariigi ajalookäsitlust ja kutsume nii noori kui vanu sellega tutvuma.

Forte koostöörubriik Eesti Ajaloomuusemiga toob Maarjamäe vastavatud muuseumikompleksi avamise puhul teieni põnevad lood ning unikaalsed leiud kogude varasalvest! Kõik lood leiad SIIT!