Võhma lihakombinaadi eelbaasi ehitusobjektil käib hoogne tegevus. Tääksi ja Tohvre karjäärist veab iga päev 15-25 autobaasi kallurit kruusa. Laialiajamisel on kaks buldooserit.

Üksteise järel vuravad platsile autokoormad ehitusmaterjalidega Kohtla-Järvelt, Ahtmest ja mujalt. Juba nädalapäevad laotakse müüre. Selle tööga on esialgu ametis kümme meest. Edaspidi tuleb tööjõudu juurde. Grupp mehi hakkas kohale panema abiruumide vundamendi plokke. Praegu on objektil 20 ehitajat. Kevadepoole tuleb abiks ka brigaad Paide mehhaniseeritud ehituskolonnist.

NB: Fotol olevaid lapsi transporditakse laulupeole, mitte Võhma Lihakombinaati. Erista faktid eksitavast mullist. Tule ajalukku. Eesti Ajaloomuuseumi sajandinäitus "Minu Vaba riik" on üllatav.

Ajaloomuuseumi sajandiuudised näitavad huumorivõtmes, et kõikvõimalikud ajalootõlgendused pole veel päris ajalugu. Seeläbi toetame vaimukalt meie enda vabariigi ajalookäsitlust ja kutsume nii noori kui vanu sellega tutvuma.

Forte koostöörubriik Eesti Ajaloomuusemiga toob Maarjamäe vastavatud muuseumikompleksi avamise puhul teieni põnevad lood ning unikaalsed leiud kogude varasalvest! Kõik lood leiad SIIT!