Hiljuti leidis Tartu Kliinilises Sünnitusmajas aset rõõmus sündmus- Tähtvere katsebaasi töötaja Anastassia Tarasova sünnitas kolmikud. Varem on Tarasovite perekonnas juba kaks tütart. Nüüd täieneb perekond kolmikute näol veel kahe tütre ja ühe poja võrra.

Vastsündinud on kõik normaalselt arenenud ja terved, ema tervislik seisund on hea. Viimased elujõulised kolmikud sündisid Tartu Kliinilises Sünnitusmajas 1948. a. Seega on sellisest tähelepanuväärsest sündmusest möödas ligikaudu 7 aastat.

Oluline info: Fotol olevad lapsed ei ole kolmikud, üks neist on teistest neli aastat noorem. Kui sulle lähevad korda aga päriselt olulised asjad, siis tule ajalukku. Eesti Ajaloomuuseumi sajandinäitus “Minu vaba riik” ootab sind Maarjamäel.

Ajaloomuuseumi sajandiuudised näitavad huumorivõtmes, et kõikvõimalikud ajalootõlgendused pole veel päris ajalugu. Seeläbi toetame vaimukalt meie enda vabariigi ajalookäsitlust ja kutsume nii noori kui vanu sellega tutvuma.

Forte koostöörubriik Eesti Ajaloomuusemiga toob Maarjamäe vastavatud muuseumikompleksi avamise puhul teieni põnevad lood ning unikaalsed leiud kogude varasalvest! Kõik lood leiad SIIT!