Partei XIX kongressi otsuste elluviimisel võitlevad Kalinini rajooni Tööstuskombinaadi töötajad kõrge tööviljakuse, töö kvaliteedi tõstmise, materjalide kokkuhoiu, ja toodangu omahinna alandamise eest andes sellega oma panuse NSV Liidu arendamise viienda viie aasta plaani täitmiseks ja ületamiseks.

Parim teenistuja on kombinaadi pearaamatupidaja sm Orunukk, kelle aruanded on alati koostatud õigeaegselt ja kvaliteetselt.

NB: Tegu on illustratiivse fotoga ning toimetusele pole teada, kas naisterahvas pildil on oma elu jooksul tööalaseid vigu teinud või mitte.
Kui see killuke ajaloost pani su silmad särama, siis tea, et see on alles algus. Tule ajalukku. Eesti Ajaloomuuseumi sajandinäitus "Minu Vaba riik" on hämmastav.

Ajaloomuuseumi sajandiuudised näitavad huumorivõtmes, et kõikvõimalikud ajalootõlgendused pole veel päris ajalugu. Seeläbi toetame vaimukalt meie enda vabariigi ajalookäsitlust ja kutsume nii noori kui vanu sellega tutvuma.

Forte koostöörubriik Eesti Ajaloomuusemiga toob Maarjamäe vastavatud muuseumikompleksi avamise puhul teieni põnevad lood ning unikaalsed leiud kogude varasalvest! Kõik lood leiad SIIT!