Tartu Linna Tööstusamet Palub kõigile käitistele parandustöid tegevaid kingseppi ilmuda dets.-/jaanuarikuu kontingendi arvel kohale saabunud tallakummi järele järgmises korras: 2. apr. s.a kingseppi, kellede perekonnanimi algab tähega A,B,C,D,E,F,G,H,I ja J. 3. apr. s.a. kingseppi, kellede perekonnanimi algab tähega K,L,M,N,O,P; 5. apr. s.a. kingseppi, kellede perekonnanimi algab tähega R,S,T,U,V,Õ.

Ühtlasi tuleb kingseppadel esitada kõik seni ära toomata parandustööde registreerimislehed, kaasa võtta ka vastavate asutiste ja ettevõtete nimekirjad. Ostulubade väljaandmine tallakummile toimub ülaltähendatud tööpäevadel kella poole 9-st poole 13ni ja kl 15-17ni.

NB: Fotol olevad härrased ei ole kingsepad. Löö oma peokingad läikima ja tule ajalukku. Eesti Ajaloomuuseumi sajandinäitus "Minu Vaba riik" ootab sind Maarjamäel.

Ajaloomuuseumi sajandiuudised näitavad huumorivõtmes, et kõikvõimalikud ajalootõlgendused pole veel päris ajalugu. Seeläbi toetame vaimukalt meie enda vabariigi ajalookäsitlust ja kutsume nii noori kui vanu sellega tutvuma.

Forte koostöörubriik Eesti Ajaloomuusemiga toob Maarjamäe vastavatud muuseumikompleksi avamise puhul teieni põnevad lood ning unikaalsed leiud kogude varasalvest! Kõik lood leiad SIIT!