Kohtuministeeriumis toimus neljapäewal riigi ja omawalitsuste sotsiaalosakondade esindajate nõupidamine, kus arutati põhjalikult tööpõlgurite seaduse eelnõu, mis praegu wiimistlemisel kohtuministeeriumis.

Sõnawõtud koosolekul toimusid peamiselt selle ümber- kui laialdaselt peaks seadus haarama tööpõlgureid. Osa nõupidamisest osawõtjaid pooldas seda, et uus seadus ei võtaks enda alla mitte ainult joomareid ja põhjakihti, waid ka neid isikuid, kes ei hoolitse küllaldaselt oma perekondade eest. Koosolekul selles küsimuses kindlale otsusele ei jõutud. Tööpõlgurite seaduse eelnõu walmimist ja Wabawiigi Walitsusel esitamist on oodata weebruaris.

Oluline info: Foto on illustreeriv ning pole teada, kas pildil olevad härrased on tööpõlgurid või hoopis töönarkomaanid. See uudisnupp on vaid üks väike seik ajaloost. Nõua enamat. Tule ajalukku. Eesti Ajaloomuuseumi sajandinäitus “Minu vaba riik” ootab sind Maarjamäel.

Ajaloomuuseumi sajandiuudised näitavad huumorivõtmes, et kõikvõimalikud ajalootõlgendused pole veel päris ajalugu. Seeläbi toetame vaimukalt meie enda vabariigi ajalookäsitlust ja kutsume nii noori kui vanu sellega tutvuma.

Forte koostöörubriik Eesti Ajaloomuusemiga toob Maarjamäe vastavatud muuseumikompleksi avamise puhul teieni põnevad lood ning unikaalsed leiud kogude varasalvest! Kõik lood leiad SIIT!