Fossiil leiti USA-s Wyomingi osariigis aastal 2013 ja alguses arvati, et tegu on allosauruse või mõne muu sarnase liigiga. Lähemal vaatlusel leiti siiski mõned olulised erinevused, näiteks hammaste arv. Sellest järeldati, et tegu on senituvastamata sauruseliigiga.

Skelett on üheksa meetrit pikk, 2,7 meetri kõrgune ja umbes 70 protsendi ulatuses täielik. See oli oksjoni eel välja pandud Eiffeli torni esimesele korrusele. Skeleti lõpphinnaks kujunes 2 360 389 dollarit. Nagu öeldud, otsustas ostja anonüümseks jääda ja nii on ka sauruse saatus teadmata.

Vähemalt üks grupp paleontolooge (selgroogsetepaleontoloogia liit) avaldas skeleti müümise üle oma muret ning kirjutas korraldajatele, paludes neil müük ära jätta, kuna muidu võib juhtuda, et seda ei saa vajalikul viisil uurida.

Oksjonipidaja Claude Aguttes ütles aga Reutersile, et ostja on prantslane, kes olevat talle enne müüki lubanud, et kui ta skeleti endale saab, näitab ta seda avalikkusele ja see laenutatakse ka muuseumi teadlastele uurimiseks.