Antiloobi pildiga kaunistatud hambaharjahoidja oli 4000 aastat vana ning pärines Induse orus õitsenud Harappa muinaslinnast. "Ma kasutasin seda lihtsalt enda hambaharja ja hambapasta hoidmiseks ning tegin sellele isegi paar hambapastaplekki," ütles Martin.

Kuna mees töötas ise oksjonifirmas, sattus ta ühel päeval antiikesemete eksperti aidates peale savinõudele, mis olid tema hambaharjanõuga väga sarnased. Mees tundis ära nõudel kujutatud antiloobimotiivid. "Ma palusin tal ka enda potile pilgu peale visata. Ta ütles mulle, et tegemist on ehtsa antiikesemega, mis pärineb umbes aastast 1900 eKr," ütles Martin. "See tähendab, et see on umbes 4000 aastat vana, kuid kahjuks ei saa me ilmselt kunagi teada, kuidas see jõudis ühele Derbyshire'i garaažimüügile," imestas Martin.

Mees panigi nõu oksjonifirma kaudu müüki ning sai selle müügist lõpuks 80 naela, ehk lausa 75 naela rohkem, kui ta selle eest maksnud oli. "Ehk oleks ma pidanud selle siiski alles jätma," ütles Martin peale oksjoni. "Ma tunnen end nüüd pisut halvasti, et seal oma hambaharja hoidsin," tõdes ta.