Mis juhtub Niguliste muuseumi öölaagris? Avastatakse Niguliste muuseumi müstilisi salakäike, Suurgildi hoone varjatud kambreid ja teisi vanalinna hästi peetud saladusi.

Miks öölaager? Tallinna vanalinn varjab palju põnevaid lugusid. Siin on kurat pulmi pidanud, hertsogi muumia ringi kõndinud ja mitmed armastajad pimeduse varjus kohtunud. Need ja teisedki lood on aga nii põnevad, et neid saab jutustada ainult öösel.

Kas hirmus ei ole? Pisut ikka, sest öölaager lüüakse üles Niguliste hauakambris. Ent kõik ju teavad, et ööle järgneb alati hommik, sestap minnakse pärast vaimude tundi Pika Hermanni juurde, kus saab vaadata lipu heiskamist ja Pika Hermanni torni ronida.

Eesti Kunstimuuseumi Niguliste muuseumi ja Eesti Ajaloomuuseumi ühine öölaager „ÖÖ MUUMIAGA“ algab 19. juunil kell 17.00 ja toimub kuni 20. juuni hommikul 9.00-ni. Laager on mõeldud lastele vanuses 9-12 aastat.

Esimene laager on juba huvilistest täitunud, järgmine laager on aga juba augustis. End saab kirja panna ja registreerida SIIN!

Forte koostöörubriik Eesti Ajaloomuusemiga toob Maarjamäe muuseumikompleksi avamiseni vabariigi sajandal sünnipäeval teieni põnevad lood ning unikaalsed leiud kogude varasalvest! Kõik lood leiad SIIT!