Nordauto – vastutustundlik kasutatud autode müügisalong

Autode puhul võib tabavalt kasutada ütlust, mille järgi on ühe mehe vana teise uus. Ja seda absoluutselt kõige paremas, vastutustundlikus mõttes. Sellisele põhimõttele ongi üles ehitanud oma kauplemismudeli Nordauto, kelle tegevusalaks on kasutatud autode müük. Kasutatud autode müüjaid on loomulikult üle Eesti teisigi, kuid Nordauto erineb neist juba oma põhimõttelt – eesmärgiks ei ole mitte ainult müüa ostjale maha mõni salongis või platsil seisev auto, vaid läheneda automüügile terviklikult ja kliendile igakülgselt tuge pakkudes. Nii läbivad kõik autod enne müümist põhjaliku tervisekontrolli, tulenevalt autost kehtib neile alati kas veel tehase- või müüjapoolne lisagarantii (võimalik ka eraldi juurde osta), kohapeal tegeletakse autode hooldusega ning ostjal aidatakse leida ka sobivaim lahendus autoostu finantseerimiseks. Lisaks pakub Nordauto võimalust oma vana auto kas uue sissemaksuks tuua või lihtsalt ära müüa.

Aga ma tahaks täpselt seda autot

Kuigi Nordauto Tallinnas Kadaka teel asuvas salongis võib leida autosid igale maitsele ning soovile, juhtub ometigi teinekord nii, et „täpselt seda“ autot lihtsalt pole. Ka siin tuleb Nordauto appi, aidates leida klientidele soovitud auto Saksamaalt. Pole vist suurem saladus, et kasutatud autode Saksamaalt ostmisel on kohati juures halb maitse tänu automüüjatele, kelle poolt müüdav auto müügiportaalis kirjeldatavaga just liiga palju ei ühti. Ka siin saab Nordauto suured plusspunktid just oma vastutustundliku lähenemise eest – Nordauto aitab sul leida soovitud ning sobiva sõiduki, kõik tellitavad autod läbivad taaskord taustakontrolli ning Nordauto vormistab vajalikud dokumendid, mis säästab sind nii aja- kui ka närvikulust.

Miks eelistada „teise ringi“ sõidukit?

Kontrollitud ning usaldusväärse müüja käest kasutatud auto ostmine ei erine tegelikult mingil moel esindussalongist uue auto ostmisest. Ometigi on sel mõned määravad eelised. Esiteks kindlasti hind – auto on lihtsalt soodsam, mis omakorda jätab sulle ostjana võimaluse valida võrreldes esindussalongist ostetavaga nii rikkalikumat lisavarustust või siis lihtsalt raha kokku hoida. Teiseks kahtlemata taaskasutamise aspekt – kui pead kasvõi natukenegi lugu loodusest ning meid ümbritsevast. Põhjuseid on loomulikult veel. Oluline on lihtsalt jätta meelde, et kasutatud auto ostmine usaldusväärse müüja käest peaks olema muretu ning müüja peaks sulle alati pakkuma täisteenust. Täpselt nagu teeb seda Nordauto.