Veel räägime 700 000 läbisõiduni jõudnud Hondast, millega Soome härrasmees Jussi Svärd Eestis hoolduses käib. Kuidas sellise numbrini jõutud on ja milliseid soovitusi härra Svärd teistele autoomanikele jagab, et ka nende autod sellise kõrge eani jõuaks, räägime samuti.

Lisaks arutame autouste heli fenomeni üle. Tegemist on väga huvitava teemaga, millest palju ei räägita. Osad autofirmad panevad uste heli vallas tööle aga koguni insenere, kelle eesmärgiks on välja töötada kõige mahedam autoukse sulgumise mütsatus. Miks?

Proovisõiduautoks oli sel korral Jeep Grand Cherokee. Tegemist on uhke ja mahuka masinaga, millesse saab istuma panna palju inimesi ning mugavalt. Kuid kuidas on selle praktilisusega ning kas nimest õhkuv maastikuvõimekus on ka päriselt täpselt selline nagu tunduda võib?

Nipinurgas räägime sellest, kuidas sügisel taas muutuvates liiklusoludes toime tulla. Kuidas jõuda õigel ajal tööle või mujale, kui nädalaga võivad liiklusolud täiesti pea peale pöörduda?

Saatejuhtideks on Jan-Matthias Mandri ja Veli Rajasaar. Vaata saadet ülalt videost, kuula allolevast pleierist või omale meelepärasest taskuhäälingurakendusest (Spotify, Apple Podcasts, Soundcloud). Samuti viska pilk peale saate Facebooki lehele.

1x
00:00