Välisvaatelt torheb esimesena silma, et kogu Talismani mudelivalik on nüüd leedtuledega: LED MATRIX tehnoloogiaga kohanduva valgusvooga esituled ja dünaamilised suunatuled, led-tehnoloogiaga on ka tagatuled.

Uus Renault Talisman

Lisaks Espace’ile on nüüd ka uus Talisman varustatud LED Matrix Vision tehnoloogiaga. Võrreldes varasemate ledtuledega pakuvad need poole suuremat valgustugevust, valgustatud ala on nüüd 45 m võrra pikem ehk 220 meetrit.

Jõulisust lisavad välimusele uus kroomitud elementidega esivõre ja esipõrkeraud. Välisvärvide valikusse lisandusid uued toonid Baltic Gray, Vintage Red ja Highland Grey. Uusimad veljevariandid on Pierre (17’’), Stellar (18’’) ja Sato (19’’).

Põhivarustuses on kasutatud uut polstrimaterjali, Riviera nahkkattega istmed on valikus aga juba Intens varustustasemest alates ja kolmes värvitoonis: Light Sand-Grey, Castenyera Brown ja Titanium Black. Initiale Paris mudelitel saab valida Nappa nahkpolstri Titanium Black või Light Sand-Grey värvitoonis. Alates Intens varustustasemest võib valida kas musta või helehalli tooni interjööri vahel.

Uus Renault Talisman

Sõiduturvalilust lisavad kiirus- ja sõidurajahoidja, juhi väsimuse tuvastus, taga ristsuunalise liikluse hoiatus ning pimenurgahoiatus.

Aktiivhädapidurdussüsteem (AEBS) suudab tuvastada ka jalakäijaid ja jalgrattureid. Ainsana oma segmendist on Talisman nelikroolimist võimaldava 4Control veermikuga.

Uuenenud Talisman on varustatud Renault Easy Connect süsteemiga, kuhu kuuluvad My Renault rakendus, Android Auto ja Apple CarPlay ühilduvusega Renault Easy Link multimeediasüsteem ja muud võrguteenused. Baasmudeliga tuleb kaasa 7’’ puuteekraan, lisavarustuses juba 9,3’’ püstekraan.

Talismani uus jõuallikas, TCe 160 EDC FAP on 1,3 l neljasilindriline turbo-bensiinimootor, millel võimsust 160 hj ja pöördemoment 270 Nm avaldub 1800 p/m. See on saadaval 7-käigulise kahe siduriga EDC automaatkäigukastiga. Valikus on ka 225 hobujõuline 1.8 l neljasilindriline otsesissepritsega turbo-bensiinimootor. 1,7 l neljasilindriline Blue dCi diiselmootor, võimsusega 120 või 150 hj (olenevalt regioonist), on paaris 6-käigulise käsikäigukastiga.

2.0 Blue dCi jõuallikas on saadaval samuti kahe võimsusega - 160 või 200 hj, ning paaris 6-käigulise kahe siduriga EDC automaatkäigukastiga.