Tesla esindajad ütlesid muuhulgas, et on välja töötanud arvuti, mis isesõitvate masinate ajuks saab. 2016. aastal alustati kunstlikku närvivõrku imiteerivate kiipide arendamisega, millega praeguseks on lõpusirgele jõudnud. Arvutit töötavad muuhulgas nii, et kui üks kiip peaks mingil põhjusel tõrkuma, saab teine kiip selle tööülesanded üle võtta.

Muski sõnul on riistvaraga nüüd ühele poole saadud. "Kõigil Tesla autodel on praegu olemas iseseisvaks sõitmiseks vajalik. Nüüd jääb üle vaid tarkvara arendada," ütles Musk.

Kuigi Musk tõdes, et tarkvaraprobleemide lahendamine on paras pähkel, ennustas ta siiski, et juba selle aasta lõpuks on kõik Teslad võimelised täiesti iseseisvalt liiklema ning 2020. aastaks on tänavatel hulk odavaid robottaksosid, mida võrreldes tänapäevase sõidujagamisega saaks tellida saiaraha eest.

Kui täna Uberi või Lyfti tagaistmel läbitud miili hinnaks umbes 2-3 dollarit, lubas Musk tulevaseks robottaksode miili hinnaks 18 senti või vähemgi. "Kui me keriksime aega aasta või ütleme, aasta ja kolm kuud, on tänavatel üle miljoni robottakso," ütles Musk.

Lisaks sellele teatas Musk, et uued sõidutehnoloogiad võimaldavad kardinaalselt muuta ka autode sisemust. Tema sõnul võib Tesla lähima paari aasta jooksul hakata tootma masinaid, millel puuduvad pedaalid ja rool täielikult.