Tihti ei ole äriklassi sülerid oma tehniliste näitajate osas valikus kõige kõigemad, kuid minnes oma nõudmistes spetsiifilisemaks, muutuvad need aina loogilisemaks. Äriklassi sülerid on mõeldud vastu pidama ning vaadates kasutatud sülerite rivi müügisalongis, on näha, et just need masinad, olgugi tihti 3-4 aastat vanad, näevad välja nagu uued. Võtmesõnadeks on siinkohal magneesium, alumiinium ja terasraamid.

Rabedat plastikut on vähe ning näiteks HP Elitebook seerial on tehtud isegi MIL standardile vastavad testid. Samuti räägivad äriklassi kasuks kõiksugu erilahendused, näiteks ekraaniturvalisus - kui soovid, et kõrvalised pilgud ei näeks, mida ekraanil vaatad, on selleks lahendus olemas, samuti on mõnedel arvutitel täiendav krüptolahendus, mis tagab, et olulisi andmeid ei liiguks võõrastesse kätesse, isegi kui arvuti algosadeks võtta.

Vaatame äriklassi sülearvutitele otsa HP näitel, millest mudelitähisega Elitebook 1040 G5 on mõeldud olema liikuvaks kontoriks, kus olulisel kohal on just turvaline ekraan ning kaalu ja robustsete materjalide tasakaal.

Natukene soodsam kuid materjalide osas sarnane Elitebook HP 840 G5

Arvutimaailma uute videotega kursis olemiseks vajuta YouTube'is subscribe ja kellukest. Samuti ootavad nad ideid uuteks videoteks, millekohased kommentaarid võib jätta otse videote alla.