Nimelt on digimaailmas juba mõnd aega kuulda olnud, et Apple on langevate telefonimüüginumbrite valguses üha enam suundumas teenuste turule ning sealhulgas hakanud tegelema sarjade ja filmide tootmisega.

TechCrunch vahendab, et eelmisel aastal kulutas Apple originaalsisu tootmisele üle miljardi USA dollari ning kaasas seejuures tõelist raskekahurväge - teiste hulgas näiteks populaarse telesaatejuhi Oprah Winfrey, näitlejad Jennifer Anistoni ja Reese Witherspooni ja režissöör Steven Spielbergi.

Seega kuulutataksegi ilmselt täna õhtul ametlikult välja, et rinda hakatakse pistma Netflixi, Amazoni ja Huluga ning voogedastusteenuste turul oleks veel üks tugev tegija juures. Seejuures spekuleeritakse, et Apple hakkab pakkuma ka näiteks HBO sarjasid, võttes seega ära paraja tüki televisiooniteenuste pakkujate pirukast.

Muuhulgas on välja pakutud, et Apple toob välja ka oma teise teenuse - uudiste ja ajakirjade koondamiseks mõeldud platvormi, millele ettevõte ise on viidanud, kui "uudiste Netflixile". Ka selle teenusega on väidetavalt juba liitunud mitmed suured väljaanded, näiteks The Wall Street Journal.

Meie aja järgi kell seitse algavat üritust saab vaadata Apple'i kodulehel. Otseülekanne juba käib ning sellel on võimalik jooksvalt silma peal hoida.