Phonearena vahendab, et mitmed iPhone'i-omanikud andsid teada, et magasid suveajale mitte üle minemise tõttu sisse. Huvitaval kombel pole see Apple'i jaoks esimene kord suveajale üle minekuga ämbrisse astuda - suveajale üle minemisega on eksitud lausa üllatavalt tihti.

Näiteks esines üks sarnane probleem 2010. aastal - toona olid sellest mõjutatud Euroopa telefoniomanikud, kelle äratused helisesid toona võrdlemisi suvalistel aegadel. Osadel juhtudel võttis äratuskell kella keeramist arvesse, teistel juhtudel mitte. Samal aastal jäid samuti keeramata Austraalia ja Uus-Meremaa klientide telefonide kellad.

Sarnaseid probleeme esines ka 2011., 2012. ja 2013. aastal. 2012. aastal keerasid osad Apple'i seadmed lausa kella tunni võrra tagasi, mis tähendab, et inimesed ei jäänud hiljaks mitte vaid ühe, vaid lausa kahe tunni võrra. Mõnedes USA osariikides, kus kella ei keerata, leidsid telefoniomanikud aga, et ka nende kellad on tunni võrra ette keeratud.

Seega, kellakeeramisprobleemid pole Apple'i jaoks võõrad. Loodame, et selleks ajaks, kui meie oma kella hakkame keerama (juba selle kuu viimasel pühapäeval!) on Apple suutnud kellakeeramisprobleemidest jagu saada ning kõik edeneb plaanipäraselt.