2018. aastal välja hüütud liitreaalsussüsteem on nüüd valitud linnades ning valitud kasutajate poolt testimisel. Kasutades telefoni kaamerapilti ning GPS-asukohta on rakendus võimeline täpselt määrama, kus inimene parajasti asub ning kasutab erilises liitreaalsusvaates kõiksugu nooli ja muid visuaalseid abivahendeid, et sihtkoht täpselt kätte näidata.

Lisaks sellele, et liitreaalsuses kuvatakse kõiksugu navigeerimisjuhiseid, hakkab rakendus näitama ka erinevaid asutusi, restorane, kauplusi ning isegi vaatamisväärsusi. Rakenduse presenteeritav info pärineb Google'i kaardirakendusest, abiks on ka Google Street View projekt, mis on väga suure osa maailma linnatänavatest üles pildistanud.

Wall Street Journali sõnul pole Google siiani öelnud, millal rakendus tavatarbijateni jõuab, kuid juba hetkel on tegemist väga võimeka rakendusega. "Telefonil läks kõigest paar sekundit aega, et kaamerapildi abil mu asukoht ülitäpselt paika panna," kirjutas WSJ ajakirjanik David Pierce, kes rakendust omal käel testida sai.