Frida ei ole enne istunud isegi autoroolis, rääkimata lennuki juhise käes hoidmisest. Aga ta on võitnud saatesarja Rakett69 kuuenda hooaja ning ei karda vähemalt pealtnäha ühtegi ootamatut väljakutset, isegi siis, kui plaan tundub hullumeelne! Valmisolek uusi asju proovida, vaheda mõistusega raskete ülesannete kallale asuda iseloomustab muuseas kõiki neid noori, kes Rakett69 saates kunagi võistelnud!

Toomas Uibo selgitab: “Eesmärk oli panna noor inimene proovile, et selgitada välja, kas ta on võimeline hädamaandama lennuki pelgalt verbaalse toe abil. Me simuleerisime lennu ajal olukorra, kus reisija on sunnitud lennuki juhtimise üle võtma ning maa pealt antud juhiste abiga turvaliselt maandama.”

Igapäevaselt Nordic Aviation Academy lennukoolitajana tegutsev Uibo lisab, et Frida jaoks ei peaks ülesanne olema liiga raske, sest ta on Rakett69 sarja võites tõestanud, et tunneb hästi nii füüsikaseadusi kui matemaatikat ja oskab oma teadmisi praktikas rakendada: “Peamine on kuulata juhiseid ja täpselt nende järgi toimida. Muidugi tuleb teada lennuki käitumist õhus ning loogikat kasutada ja kalkuleerida.”