Mees nimega Aaron Chervenak ei öelnud, mis marki telefoniga oli tegu, ent ta teatas, et telefon oli naissoost ja kinnitas selle külge ka sõrmuse.

Nevada osariigi võimud ega ka ilmselt ükski teile seadussüsteem maailmas sellist abielu ametlikuks ei pea, ent mees ja telefon pandi väikeses kabelis toimunud sümboolsel tseremoonial siiski paari.

Kaspersky Labs filmis kogu ettevõtmist ja kui videot vaadata, siis võib öelda, et kergelt Jeesust meenutav Chervenak päris maniaki või hullumeelse moodi pole. Tema selgitustest näib, et tegu oli pigem omamoodi sotsiaalse eksperimendiga: "Me kasutame oma telefone nii paljudel emotsionaalsetel eesmärkidel," põhjendab ta videos. "Lohutus, rahustamine, meelelahutus, uinumine - ja need on kõik sellised asjad, mida ma otsin ka suhtes. Mingis mõttes ongi mu nutitelefon minu pikim suhe."

Chervenak ütleb video lõpus, et tegu on "sümboolse žestiga, mis näitab meile, kui oluliseks ja hinnaliseks telefon meie igapäevaelus saanud on."

Raske öelda, kas Chervenaki võib objektofiiliks nimetada või loodab ta tõesti vaid laiades massides telefonisõltuvuse teemal mõtteainet tekitada, ent on inimesi, kes on päris tõsiselt olnud esemetest sisse võetud. Ja palju kummalisematest kui telefon. Termini "objektofiilia" autoriks on Rootsist pärit Eija-Ritta Eklof, kes ise abiellus aastal 1979 Berliini müüriga ja tema nimeks sai Eija-Ritta Eklof Berliner-Mauer.

Ameeriklanna Erika Eiffel jällegi "abiellus" aastal 2007 Eiffeli torniga, ühtlasi oli tal nii-öelda suhe oma vibuga, millega ta päris kõrgel tasemel võistlemas käis.