Elisa ja ZEN kõnekaardi klient saab uue kõnekaardipaketiga FINEST (päris ilmekas sõnamäng!) nii kodus kui ka Soomes sama hinnaga telefonikõnesid, SMS-sõnumeid ja mobiilset internetti.

Internetimaht on 5 GB ja see on piiramata kiirusega. Paketi hind on 19 eurot.

"Seni kuni julgemate mõtete tasandil ühendatakse Eestit ja Soomet tunneliga ning räägitakse Tallinna kokkusulamisest Helsingiga kaugemas perspektiivis, tegime naaberriikide lähendamiseks praktilise ja klientide igapäevavajadustest tuleneva sammu," kommenteerib paketti Elisa juhatuse liige Andrus Hiiepuu.

Neile, kes soovivad ainult internetis surfata, pakub Elisa nii Soomes kui ka Eestis kasutamiseks 3G ja 4G interneti päeva-, nädala- ja kuupiletit. Vast mugavaim on soetada 15 eurot maksev kuupilet, mis pakub piiramata kiirusega 5 GB internetti.

FINEST-paketi ja internetipiletite kasutamiseks peab klient olema Elisa võrgus, muidu rakendub tavahinnakiri.

Kui kliendil on korraga aktiivsed nii Eesti tavaline internetipilet/pakett kui ka Soome oma, siis Soomes kasutatakse Soome paketti/piletit ja Eestis esmajärjekorras Eesti piletit/paketti.

"Säärase digitaalse Soome-silla rajamisega teeme lihtsaks valiku neile tuhandetele eestimaalastele, kes käivad teisel pool lahte tööl või on sinna ajutiselt elama siirdunud," märgib Hiiepuu.