Mõni on ostnud seda pakkuva seadme. Mõni plaanib seda varsti teha. Mõni on sellega ainult ajakirjanduse vahendusel tutvunud. Aga kõik teavad, et see hea on.

Andmevahetus on kiirem kui senilevinud USB 2.0 puhul, sobib nii arvutile kui ka nutiseadmele sisse torkamiseks. Ja pessa sobib mõlematpidi, valesti juba ei suska.

Okei, aga USB-C mälupulkasid on siiski veel vähe liikvel. Sestap otsustas sellise müügile tuua ka tuntud andmekandjatootja SanDisk.

SanDisk näitas äsja tehnoloogiamessil Computex 2016 oma uusi pulki seeriast Dual Drive, suurustega 16-128 GB, hinnad USA-s vastavalt 20-70 dollarit.

Midagi erilist ei tee, pakuvad lihtsalt uue põlvkonna USB-ühendust ning on ka muidu päris kiired, lugemiskiirusega kuni 150 MB/s.

Et ikka multifunktsionaalne olla, sisaldab Dual Drive ka USB 3.1 porti, et saaks selle vajadusel tavalise suurusega pessa pista (C on ju väiksem).

Kas keegi teab juba kedagi, kes teaks kedagi, kes kasutaks C-pulkasid ka nutiseadmega? Seni oleme ainult selle võimaluse kohta lugenud...