Kui esimesed soundbarid ei hiilanud just oma omadustega ning jäid võimsuse poolest alla traditsioonilistele helikeskustele, siis ajad on muutunud ning tänapäeval suudab väike heliriba koos subwoofriga samaväärset elamust pakkuda. Erand ei ole ka Philips HTL6140B.

Philipsi SoundBari üks eriline omadus on tema üliõhuke kest. Nimelt on selle paksus ainult 2,98 cm ning võimsust on tal 320 W, mida toetab juhtmevaba 8-tolline ja 220 W bassikõlar ehk subwoofer. 6 neodüümbasskõlarit ja 2 kvaliteetset pehme kattega kõrgsageduskõlarit koos Philipsi „Crystal Clear Sound“ tehnoloogiaga suudavad kuulajale edastada iga helidetaili just nii, nagu esitaja või režissöör seda kavatses teha.

Philpsi „Crystal Clear Sound“ eeliseks on minimaalne heliallika (film, muusika, kontsert vms.) töötlemine, säilitamaks algse puhtuse. Selle tulemusena jõuab meie kõrvu täpsema kõlaga heli. Lisaks eelmainitud tehnoloogiale on ka kasutusel Dolby Digital, DTS ning Virtual Surround Sound, mis täiustavad digitaalsel kujul heli. Antud väljund on pakkuda elamust ka sellistest meediaformaatidest, mis ei toeta esialgselt 5.1 heli või ei ole just kõige parema kvaliteediga.

Ühe suure eelisena traditsioonilise muusikakeskuse või kodukino ees on ka juhtmevaba keskkond. Täiusliku heli nautimiseks piisab teleri ja heliriba ühendmisest HDMI kaabli kaudu ning voolujuhtme seina pistmisest. Viimast tuleb küll kaks korda teha (heliriba ja subwoofer) kuid nende vaheline suhtlus toimub juba juhtmevabalt. Samuti on kasutusel Bluetooth (aptX ja AAC) ning NFC, mille tulemusena on võimalik kasutajal oma lemmikmuusikat äärmiselt lihtsalt edastada Philipsi SoundBari.

Kokkuvõtlikult soovitab Elementro antud toodet kasutajatele, keda pitsitab ruuminappus või kellele meeldivad minimalistlikud ning kompaktsemad lahendused. Heliga suudab Philips HTL6140B täita ka kõige suuremad elutoad!

Philips HTL6140B täpsemaid spetsifikatsioonid ning Elementro pakkumise leiad SIIT

Jaga
Kommentaarid