Mida uuring näitas meie naiste maitse kohta

Eesti naiste vaieldamatuks lemmikuks on punased autod. Sinine, mis platseerus teiseks, jäi punasest selgeks maha. Kolmandaks valikuks, mis eesti naistele meeldib, on aga valge.

Kõige vähem meeldivad aga meie daamidele Eesti kliimasse hästi sobivad pruunid ning nooruslikult kollased autod. Positiivne on see, et vähemalt mittemeeldivate autovärvide osas on eesti mehed ja naised ühte meelt!

Mida autovärvi valik ütleb eesti naiste kohta?

Punast värvi auto omanikku iseloomustatakse kui seksikalt ja energiast pakatavat inimest, just sellist nagu eesti naised reeglina on. Tema tempokus ja enesekindlus tõstab ta teistest liiklejatest kindlalt esile.

Sinist värvi autode omanikud on aga enesekindlad ja nendega saab alati arvestada. Valgete autodega sõidavad aga need, keda iseloomustavad täpsus ning perfektsuseni lihvitud lahendused.

Hingelt noored eelistavad kollaseid sõidukeid. Pruune aga need, kes on kahe jalaga maa peal ning keda iseloomustab selge arusaam sellest, kuidas elu meie ümber toimib.

Fortuuna otsustas!

Kõigi vahel, kes küsitluses osalesid loosis Nissan Nordic välja uue Pulsari kasutusõiguse üheks nädalaks. Fortuuna tahtel võitis selle Aimar Aavik.

Võitjaga võetakse personaalselt ühendust. Enda lemmikvärviga Nissan Pulsari saad aga valida aadressil www.nissan.ee.

Jaga
Kommentaarid