Lisaks lummavatele aerofotodele saab sellega teha vägagi sujuva liikumisega videot, sest Vision+ kaamera on Phantom 2 helikopteri külge kinnitatud kolmesuunalise elektrilise stabiliseerimissüsteemi abil, kirjutab Photopointi ajaveeb.

Phantom 2 Vision+ on Phantom-seeria kõige uuem ja võimekam komplekt, millesse lisaks Phantom 2 helikopterile ja Vision+ kaamerale kuulub uus juhtpult.

Pult ühendub drooniga WiFi abil ning tänu puldi küljes olevale võimendusmoodulile on Drooni maksimaalseks lennukauguseks (ehk WiFi võrgu ulatuseks) 400 m.

Juhtpuldi külge saab kinnitada tahvelarvuti või nutitelefoni ja sellesse paigaldatud rakenduse DJI abil saab droonijuht vaadata reaalajas drooni kaamera pilti, muuta kaamera sätteid, pildistada ja filmida, jälgida drooni kaugust, kõrgust, kiirust asukohta ja muud.

See on päris muljetavaldav komplekt. Üllatavalt lihtne kasutada ja kogenumatele fotograafidele pole ka probleemiks selle abil päris korraliku kvaliteediga aerofotosid saada. Vaata näiteks Kaupo Kalda panoraame, mis pildistatud sellesama Phantom 2 Vision+ drooniga.

Võtame aga selle komplekti nüüd karbist välja ja vaatame millest see koosneb ja kuidas toimib.